Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
/

bt-Cocktail® Energy 3: Smooth za zaglađivanje kože

65,00  (489,74 kn) PDV uklj.

Treći dio bt-Cocktail® sustava sadrži SYN® COLL, mali peptid koji potiče kolagen. Marrubium Stems GX pruža višefaznu zaštitu sa anti‐oksidantskim djelovanjem koje povećava sposobnost kože da odbije oksidacijski stres. Energy 3 sadrži SYN®‐TACKS, koji potiče funkciju barijere i kolagen tipove 4, 7 i 17. Pogodan za sve tipove kože.

2523

Description

Kako se koristi bt-Cocktail® Energy 3: Smooth za zaglađivanje kože?

Profesionalna uporaba: primijenite Energy 3 u bt‐Cocktail® protokolu u svim profesionalnim i klasičnim tretmanima. Može se koristiti pri kraju svakog klasičnog tretmana lica prije SHADE SPF 30. Kućna uporaba: primijenite Energy 3 nakon Energy 1 i 2 na lice, vrat i dekolte. Nastavite s SHADE SPF 30.

Bitne značajke proizvoda

  • Sadrži dva aktivna peptida sa spojem sastojka SYN®‐TACKS, koji potiče čvrstoću i kolagen
  • Marribium stems GX nudi snažnu anti‐oksidantsku aktivnost i pruža višefaznu zaštitu koja povećava sposobnost kože da odbije oksidacijski stres

Sastojci

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, C12‐15 Alkyl Benzoate, Corn Starch Modified, Isononyl Isononanoate, Cyclopentasiloxane, Sodium Acrylates Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Ribose (D), Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Polygamma Glutamate, Ergothioneine (L), Ethylhexylglycerin, Creatine, Marrubium Vulgare Meristem Cell Culture, Sodium Hyaluronate (L), Disodium Adenosine Triphosphate, Palmitoyl Tripeptide‐5, Panthenol (D), Palmitoyl Dipeptide‐5 Diaminohydroxybutyrate, Palmitoyl Dipeptide‐5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Algin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Alcohol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide

 

Bio-Therapeutic Bt-Cocktail linija

Bt-Cocktail sistem proizvoda za ATP sintezu je jedinstvena zaštićena formula najnaprednijih istraživanja i najučinkovitijih danas dostupnih sastojaka u njezi kože. Zajedno pružaju optimalno zdravlje stanica, uz njegu, zaštitu i povećanje mogućnosti mitohondrija; središte gdje nastaje ATP. Bt-Cocktail linija sadrži proizvode bt-Cocktail® Energy 1: Bright za izbjeljivanje, bt-Cocktail® Energy 2: Firm za učvršćivanje, bt-Cocktail® Energy 3: Smooth za zaglađivanje kože, te bt-Cocktail® komplet sa sva tri proizvoda za krajnjeg korisnika za kućnu njegu.

Brand

Bio-Therapeutic

Bio-Therapeutic je globalni brend sa preko 30 distributera širom svijeta, smješten u Seattle Washingtonu u SAD-u, proizvođač je bt-PRO®bt-ACCENT® i bt-GEAR® linija profesionalne opreme koje uključuju Bio-Ultimate® Platinum sustav mikroamperskih struja, Bio-Hydroderm® TRINITY sustav mokre/suhe mikrodermoabrazije, Bio-Synthesis® LED sustav, bt-accent® AIR sustav obnove kisikom, bt-accent® LEDbt-nano® i bt-micro®. Kako bi još bolje zaokružio svoju ponudu, Bio-Therapeutic nudi naprednu liniju proizvoda za njegu kože bT-Ceuticals®, koja uključuje nagrađivani bt-Cocktail® ATP Synthesis sustav proizvoda. Progresivni sastavi proizvoda i najnapredniji sastojci daleko odvajaju bT-Ceuticals® liniju od drugih profesionalnih proizvođača na tržištu. Bio-Therapeutic je čvrsto posvećen istraživanju novih tehnologija i protokola, velikom znanju o preparatima, kvalitetnom uslugom prema klijentu i naprednom razmišljanju o marketinškim strategijama. S velikom strašću za savršenstvom, Bio-Therapeutic je ISO9001, 13485 i FDA (Food and Drug Administration – Američka Agencija za hranu i lijekove) registrirana kompanija, koja drži do najviših standarda u proizvodnji, prepoznatih širom svijeta. Klinička istraživanja koja su konstantno u tijeku osiguravaju učinkovitost i rezultate. Bio-Therapeutic ima dugogodišnji odnos i suradnju s Dermalogica i International Dermal Institute širom svijeta. Bio-Therapeutic je ponosan što je službeni dobavljač Advanced Skin Care Technology za Dermalogic-u. Bio-Therapeutic i Dermalogica zajedno surađuju na protokolima, te na uporabi preparata i aparata i na forumima za edukaciju. Mikro d.o.o. je generalni zastupnik Bio-Therapeutica za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Započevši suradnju prvo s prethodnicom Bio-Ultimate Platinum aparata za mikroamperske struje i nekirurški lifting lica, tadašnjim E-1000 aparatom koji je i danas aparat bez konkurencije, te kasnije povećavajući ponudu na ostale aparate, preparate i opremu. Bio-Therapeutic je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač opreme i preparata bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Bio-Therapeutic preparati su osmišljeni da povećavaju rezultate opreme i aparata, te da se koriste zasebno za njegu kože. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Bio-Therapeutic opremu i aparate.

Additional information

Varijanta

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand