Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Ultrapeel II aparat za obnovu kože i mikrodermoabraziju

7.500,00  (56.508,75 kn) PDV uklj.

Ultrapeel Pepita sustav je inovativni pristup obnove kože. Osoba koja radi s aparatom može izvoditi široki spektar estetskih i para medicinskih procedura, putem invazivnih i progresivnih tretmana. Mnogi pacijenti mogu nastaviti sa svojom uobičajenom rutinom za vrijeme serije tretmana ovim aparatom. Ovaj aparat koristi kontrolirani tok inertnih sterilnih mikro kristala, koji putem vakuuma na koži odstranjuju mrtve i oštećene stanice. Eksfoliacija na koži nastaje pomoću mlaza sterilnih inertnih kristala korunda, koji djeluju na tkivu pomoću patentiranog V nastavka za rad pod kutom od 45°, na homogen i učinkovit način.

5001

Description

Tretman se izvodi na siguran i učinkovit način, tako ispunjavajući zahtjeve klijenta. Ultrapeel® Pepita koristi kompletno sterilizirani sustav dobave kristala za jednokratno korištenje, kako bi se izbjegao bilo kakav rizik od kontaminacije. To znači da je ovo jedini sustav mikrodermoabrazije, zajedno sa Aesthipeel® i drugim Ultrapeel® sustavima, koji osigurava sterilne tretmane. Visoka pouzdanost ove opreme je bazirana na ekskluzivnim karakteristikama. Aparat je opremljen s sustavom koji onemogućuje začepljenje i s odličnim sustavom filtracije, te je visoka trajnost zajamčena komponentama najviše kvalitete. Nastavci od aparata i regulacija snage, osmišljeni su za jednostavno korištenje i tako postavljaju Ultrapeel® Pepita aparat kao standard u području mikrodermoabrazije. Ovaj aparat odobren je od strane FDA 1996 godine.

Primjena

 • Piling lica i tijela
 • Zrele kože
 • Tmurne, začepljene, masne i suhe kože
 • Naborana ili suncem oštećena koža
 • Proširene pore
 • Smanjivanje bora
 • Aktivne akne
 • Odstranjivanje ožiljaka
 • Hiperpigmentacija i aktinska keratoza
 • Smanjivanje strija
 • Odstranjivanje tetovaža
 • Klasična dermoabrazija
 • Predtretman za kemijski piling, laser, itd.
 

Brand

Mattioli Engineering

Mikro d.o.o. generalni je zastupnik Mattioli Engineering za Republiku Hrvatsku preko 20 godina. Mattioli Engineering je na Hrvatskom tržištu prepoznat kao proizvođač aparata i opreme bez konkurencije, te vrhunske kvalitete i najvažnije s nenadmašnim rezultatima. Mattioli Engineering aparati za dermoabraziju i mezoterapiju predstavljaju standard u kozmetičkoj i medicinskoj njezi, te su jedni od osnovnih aparata u našoj ponudi koje preporučamo svakom kozmetičkom salonu kao neizostavan komad opreme. Mikro d.o.o. vam uz svaku opremu, aparat i preparat omogućuje školovanje i informacije za rad, za vas i vaše djelatnike, detaljne upute na Hrvatskom jeziku, te kompletnu podršku i suradnju kroz rad. Isto tako imamo zajamčen servis i sve potrebne dijelove za svu Mattioli Engineering opremu i aparate.

Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand