Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Podesiva stolica PERTH

2.208,70 2.299,70  PDV uklj.

Višenamjenska stolica za manikuru i pedikuru. Veoma je udobna i može se rotirati za 360° i nagnuti za 20°. Nasloni za ruke su podstavljeni spužvom i imaju dodatak za odmoriti ruke pri manikuri.

livespa_perth_001

Description

Višenamjenska stolica za manikuru i pedikuru. U kompletu s udobnim, praktičnim sjedalom s rotirajućim djelovanjem od 360°, zaključavanjem položaja i nagibom od 20° za naginjanje.

Ruke su podstavljene i opremljene s 2 ladice za manikuru koje se izvlače.
Podesiva po visini pomoću hidrauličkog klipa.

Dostupan u 2 verzije:
• Mod. C2 s dva neovisna naslona za noge za podijatrijske tretmane, s podesivim kutovima, produženim krajevima i uklonjivim kada je potrebno.
• Mod. C5 s podesivim i uklonjivim naslonom za noge za podijatrijske tretmane i plastičnim umivaonikom na mehanizmu za ležanje (za uštedu prostora kada se ne koristi).

Kapacitet dizanja: 150 Kg.
Nagib: 0° – 20°

Dimenzije: 115 cm x 70 cm (zatvoreno) – 215 cm x 62 cm (otvoreno)
Podešavanje visine: od 52 cm do 72 cm
Težina: 47 kg

Brand

Live Spa

LiveSpa je proizvođač opreme za kozmetičke salone, medicinske ustanove, wellnesse i masažne salone. Osnovan je 1987. godine kao mali obrt, te od svojeg osnutka uvijek nastoji donijeti inovaciju i kvalitetu u ponudi profesionalne opreme. Sva oprema je dizajnirana i proizvedena u Italiji. U širokoj ponudi profesionalne opreme izdvajamo kompletnu opremu za kozmetički salon, salon za manikuru, salon za pedikuru, salon za masažu, wellness i spa. Nudimo masažni ležaj od drveta ili metala, kozmetički ležaj, stolica za kozmetičara i stolica za tretmane, make-up stolica, stolica za pedikuru, stol za manikuru, polica za kozmetiku od drveta ili metala, freza za manikuru, aspirator za prašinu u manikuri, termodeka, termosauna, lupa, grijač voska, sterilizator na kvarc, sterilizator na ultrazvuk, vapozon i još puno dodatne opreme.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand