Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Fitnalis 6u1 stanica za nokte

624,00  (4.701,53 kn) 767,00  (5.778,96 kn) PDV uklj.

Stanica za nokte Fitnails – 6 funkcija u jednom uređaju. Uključuje 2 posude za namakanje ruku, aspirator s ventilatorom, lampe za sušenje laka/gela i odmorište za ruke, te uključuje i frezu.

livespa_fitnails_001

Description

Dodatna oprema i potrošni materijal dostupan uz Fitnalis 6u1 stanica za nokte:

ZV6 Brusni nastavci za frezu (grubi) / 24 kom. 
ZV5 Brusni nastavci za frezu (srednji) / 24 kom. 
ZV11 Brusni nastavci za frezu (fini) / 24 kom. 
ZV7 Metalni nosač brnusnih nastavaka 
ZV4 Carbonski filter za aspirator 
ZV9 Spoj za FitNails na stol za manikuru 
ZV10 Filter vrećice 40g / 20×20 cm / 10 kom. 
ZV3 UV Lampa 9W 
ZT11 LED lampa za nokte 

Brand

Live Spa

LiveSpa je proizvođač opreme za kozmetičke salone, medicinske ustanove, wellnesse i masažne salone. Osnovan je 1987. godine kao mali obrt, te od svojeg osnutka uvijek nastoji donijeti inovaciju i kvalitetu u ponudi profesionalne opreme. Sva oprema je dizajnirana i proizvedena u Italiji. U širokoj ponudi profesionalne opreme izdvajamo kompletnu opremu za kozmetički salon, salon za manikuru, salon za pedikuru, salon za masažu, wellness i spa. Nudimo masažni ležaj od drveta ili metala, kozmetički ležaj, stolica za kozmetičara i stolica za tretmane, make-up stolica, stolica za pedikuru, stol za manikuru, polica za kozmetiku od drveta ili metala, freza za manikuru, aspirator za prašinu u manikuri, termodeka, termosauna, lupa, grijač voska, sterilizator na kvarc, sterilizator na ultrazvuk, vapozon i još puno dodatne opreme.

Additional information

Varijanta

,

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Dodatna oprema

Dodatna oprema i potrošni materijal dostupan uz Fitnalis 6u1 stanica za nokte

  • ZV6 Brusni nastavci za frezu (grubi) / 24 kom – 4416
  • ZV5 Brusni nastavci za frezu (srednji) / 24 kom – 4417
  • ZV11 Brusni nastavci za frezu (fini) / 24 kom – 4418
  • ZV7 Metalni nosač brnusnih nastavaka – 4419
  • ZV4 Carbonski filter za aspirator – 4420
  • ZV9 Spoj za FitNails na stol za manikuru – 4421
  • ZV10 Filter vrećice 40g / 20×20 cm / 10 kom – 4422
  • ZV3 UV Lampa 9W – 4423
  • ZT11 LED lampa za nokte – 4424

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Brand