Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
Novosti Solariji

Kolagen solarij – zdravo anti-age zatezanje kože

Kolagen solarij – zdravo anti-age zatezanje koze mikrohr

Kolagen solarij – zdravo anti-age zatezanje kože

Kolagen solarij je najnovija tehnologija sunčanja u solariju. Uz već dostupno ljekovito djelovanje sunca u klasičnom solariju, sada možete uživati i u dobrobiti kolagen solarija u obliku UVB zraka. Za vrijeme sunčanja naše tijelo proizvodi vitamin D3 koji je jako važan za zdravlje našeg organizma. Vitamin D3 poznat i kao „vitamin sunca“ se proizvodi prirodno, kad je koža izložena sunčevoj svijetlosti, te zbog toga naše tijelo proizvodi dostatnu količinu vitamina D koji ima pozitivan učinak na imunološki sustav.

UVB zrake su naš glavni izvor vitamina D koji ima razne pozitivne učinke na naše zdravlje. Vitamin D pomaže u borbi i sprečavanju bolesti već, regulira razinu kalcija, utječe na čvrstoću kostiju, sprečava rahitis i osteomalacij, te općenito povećava snagu mišića, smanjuje rizik od padova i od puknuća bedrene kosti u starijoj životnoj dobi.

Dovoljna količina vitamina D u tijelu pomaže u borbi protiv:

  • Srčanog infarkta
  • Moždanog udara
  • Raka prostate i dojki
  • Nesanice i unutarnjeg nemira
  • Smanjuje rizik autoimunih bolesti poput Kronove bolesti, ulceroznog kolitisa i reume

HAPRO Seecret kolagen solariji za intenzivno tamnjenje i borbu protiv starenja kože

U našoj širokoj ponudi profesionalnih solarija i solarija za kućnu uporabu, sada imamo i solarije koji ne samo da pomažu u tamnjenju već i pomažu u njezi kože. Hapro kolagen solariji su dizajnirani kako bi zategnuli kožu i tako napravili anti-age efekt.

Kolagen solarij Hapro Seecret C200

5.858,00  (44.137,10 kn) PDV uklj.

Kolagen solarij Hapro Seecret C700

16.515,00  (124.432,27 kn) PDV uklj.

Kolagen solarij Hapro Seecret C300

10.764,00  (81.101,36 kn) PDV uklj.

Ovo je moguće zahvaljujući specijalnim Kolagen Plus lampama za tijelo i lice, koje proizvode infracrvene zrake, te tako stimuliraju proizvodnju kolagena. Kolagen je strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu u koži. Naše vezivno tkivo sastoji se od komponenti kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Zajedno ovi sastojci čine kožu zategnutom. Koža se opušta u starenju kroz godine, ali pomoću ove tehnologije se možemo boriti protiv toga. Sa solarijem koji ima učinak stimulacije kolagena, možete pojačati tamnjenje vaše kože sa kombinacijom UV i infracrvene svijetlosti, bez potrebe povećavanja UV-a. Na taj način u isto vrijeme vodi se briga o vašoj koži, te se ona manje isušuje i postaje glađa i zategnutija.

Servis i održavanje

Za sve solarije i opremu u našoj ponudi imamo zajamčen servis, te dijelove u garantnom i van garantnog roka kako bi vam omogućili nesmetano sunčanje u vašem solariju. Svi Hapro solariji dizajnirani su kako bi vama omogućili jednostavno rukovanje i održavanje solarija. Svi dijelovi solarija koji zahtijevaju redovito čišćenje i održavanje ili servis, su jednostavno dostupni i u kratkom vremenu se mogu doseći..

Sve naše modele HAPRO Seecret kolagen solarija možete vidjeti ovdje: https://www.mikro.hr/kategorija-proizvoda/solarij/kolagen-solarij/

 

Brendovi proizvoda

Brand