Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
Novosti Oprema za kozmetičke salone

Servis i rezervni dijelovi – bitna stavka za opremanje kozmetičkog salona

opremanje-kozmetickog-salona---mikro-hr-shop_blog-objava-cover

Servis i rezervni dijelovi – bitna stavka za opremanje kozmetičkog salona

Koliko je važno pronaći partnera za opremanje kozmetičkog salona koji nudi kompletnu podršku kroz rad, te omogućuje da su servis i rezervni dijelovi za aparate i opremu uvijek dostupni?

Naše tržište je zasićeno proizvodima i aparatima za njegu lica i tijela. Sve tehnologije za oblikovanje tijela i njegu lica dostupne su i rasprostranjene. Ali kako u tako širokoj ponudi pronaći najbolji profesionalni aparat za lice i tijelo, te u isto vrijeme biti sigurni u njegovu kvalitetu i dugotrajnost?

Otvaranje kozmetičkog salona može stvoriti dosta troškova koji se brzo nabiru, te su iz toga razloga niske cijene aparata vrlo privlačne. Ali treba biti oprezan, te se prethodno uvjeriti u kvalitetu aparata i opreme na tržištu. Aparati niske kvalitete dugoročno kroz rad mogu zadati velike probleme s kvarovima, a i potencijalne neželjene učinke na koži od klijenta. Ovo je izraženo pogotovo kod invazivnih tehnologija poput lasera, radiofrekvencije, kavitacije, dermapena, ali i kod manje invazivnih poput mikrodermoabrazije, LED lampe, mikroamperskih struja za lifting, itd. Prije same kupnje aparata treba se dobro uvjeriti u kvalitetu i porijeklo kako bi se izbjegli problemi kroz budući rad i eventualne nuspojave na koži.

Provjereni profesionalni aparati renomiranih proivođača iz SAD-a i EU

Svi naši aparati i oprema su od proizvođača iz EU i SAD-a. To je jedna od glavnih smjernica Mikro d.o.o., kako bi mogli stajati iza naših proizvoda i kvalitete profesionalnih aparata za njegu, te opreme i namještaja za kozmetički salon. Aparati imaju sve potrebne certifikate, CE, FDA, firme su ISO certificirane, itd. Zahvaljujući tome aparati i tehnologije su na tržištu dugi niz godina, sa svim potrebnim rezervnim dijelovima kroz garantni rok i van garantnog roka. Mikro d.o.o. je prisutan na tržištu od 1992 godine, te smo u tom dugom nizu godina stekli iskustvo potrebno da vam omogućimo idealnu ponudu aparata.

Prije uvrštavanja bilo kojeg aparata u našu ponudu, profesionalni aparat za lice, tijelo ili solarij se dulji niz godina ispituje i koristi u našem kozmetičkom salonu i showroom-u Kozmetički salon DIVA PLUS. Tek nakon što se uvjerimo u rezultate i kvalitetu, tada smo slobodni ponuditi aparat u prodaju kozmetičarima i profesionalcima. Na ovaj način i sami se uvjerimo da ćete vi biti zadovoljni, te što je najbitnije da će vaši klijenti imati vidljive rezultate već nakon prvog tretmana.

Naš servisni odjel sa stručnim elektroničarima s dugogodišnjim iskustvom u servisu kozmetičkih aparata i opreme uvijek je dostupan za sve redovne servise ili održavanja aparata, ili u slučaju nepredvidivih problema pri radu s radom. Za aparate, tehnologije i solarije iz naše ponude uvijek imamo rezervne dijelove na stanju ili na centralnim skladištima u Europi kako bi vama omogućili što jednostavniji i ugodniji rad.  Potrošni materijal za sve naše aparate uvijek je na stanju i spreman za isporuku, te na taj način vaš rad može biti jednostavan i uspješan.

Brendovi proizvoda

Brand