Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
Novosti Oprema za kozmetičke salone

Osnovna oprema za otvaranje kozmetičkog salona

osnovna-oprema-za-kozmeticke-salone-mikro-hr-bt

Osnovna oprema za otvaranje kozmetičkog salona

Pri odabiru opreme za vaš kozmetički salon potreban je plan ulaganja i opreme koja će vam trebati za početak rada. Na samom početku bitno je odlučiti koji dio ponude želite imati u svom salonu za vaše klijente, s koliko prostora raspolažete za potrebnu opremu i koliko djelatnika će biti zaposleno, te koliko prostora će im trebati za rad na svojem radnom mjestu.

Od moguće ponude koju možete imati u vašem salonu izdvojili bi sljedeće; tretmani lica, tretmani tijela, masaža, depilacija, pedikura, manikura, make-up, itd. 3 elementa su potrebna za izvođenje kvalitetnih tretmana, ti elementi su vaše ruke, aparat i preparat. Uz sinergiju ta tri elementa, znanje o kozmetici, vrhunsku opremu i kvalitetan preparat rezultati neće izostati.

Ukoliko se odlučite na kozmetički salon za tretmane lica biti će vam potrebna sljedeća osnovna oprema:

 1. Kozmetički stup koji sadrži lupu neophodnu za pregled lica prije, za vrijeme i poslije samog tretmana, bio to tretman mehaničkog čišćenja lica ili neki drugi tretman obnove ili njege lica, vapozon s vrućom parom za omekšavanje kože, visoka frekvencija za sterilizaciju kože, itd. Kozmetički stup može doći i u izvedbi sa policama i pretincima za odlaganje drugih aparata ili kozmetike potrebne za tretman. Prednost kozmetičkog stupa je što su svi potrebni uređaji za ovaj tretman na jednom mjestu i lako se mogu približiti do samog radnog položaja s obzirom da je stup na kotačima i pomičan.
 2. Kozmetički ležaj na kojem leži vaš klijent, ležaj je u prvom položaju pozicioniran kao fotelja kako bi se klijent lakše sjeo, nakon toga ležaj se izravna u ležeći položaj pri čemu je moguće podešavati visinu, nagib donjeg i gornjeg dijela tijela, te nagib cijelog ležaja. Ležaj dolazi u izvedbi na hidrauliku odnosno ručno podešavanje nagiba, te u električnoj izvedbi gdje se ove funkcije kontroliraju pomoću daljinskog upravljača.
 3. Kozmetička stolica za kozmetičara je podesiva po visini, na kotačima za lakše pomicanje do potrebne radne pozicije i dolazi u varijanti sa ili bez naslona, te u više boja i mogućnosti završne obrade.
 4. Polica za odlaganje kozmetike na kotačima je pogodna za odlaganje svih preparata i sve opreme potrebne za tretmane lica. Polica je dostupna u raznim širinama, visini, izvedbi od metala ili drveta, itd.
 5. Aparati za njegu, obnovu, revitalizaciju i pomlađivanje lica. U našoj ponudi možete pronaći široku paletu aparata za nekirurški lifting lica mikroamperskim strujama, obnovu kisikom, mikrodermoabraziju kristalima ili mokro/suhu dijamantnu mikrodermoabraziju, LED laser, ultrazvučne špatule za apliciranje preparata i čišćenje lica, mezoterapiju, radiofrekvenciju i još mnogo ostalih tehnologija.

Combymix 4 XP DEC37 kombinirani sustav

4.030,00  (30.364,04 kn) PDV uklj.

Combymix 7 XP DEC38 kombinirani sustav

4.940,00  (37.220,43 kn) PDV uklj.

Vapourel XP DEC17 vapozon

689,00  (5.191,27 kn) 780,00  (5.876,91 kn) PDV uklj.

Ukoliko opremate salon za manikuru, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Stol za manikuru s aspiratorom za prašinuStolovi su dostupni sa ladicama za odlaganje opreme ili s policom na stolu. U ponudi su i stolovi s integriranim aspiratorom.
 2. Kozmetička stolica za kozmetičara i klijenta je podesiva po visini, na kotačima za lakše pomicanje do potrebne radne pozicije i dolazi u varijanti sa ili bez naslona, te u više boja i mogućnosti završne obrade.
 3. Stanica za nokte Fitnails – 6 funkcija u jednom uređaju. Uključuje 2 posude za namakanje ruku, aspirator s ventilatorom, lampe za sušenje laka/gela i odmorište za ruke, te uključuje i frezu za nokte.
 4. Lupa na za manikuruosvjetljava područje rada pomoću normalno fluo ili LED svijetla, te omogućuje povećanje od 3-5X kako bi lakše izvodili tretman. Lupa dolazi s elementom za montažu na stol za manikuru ili radnu površinu.

Ukoliko opremate salon za pedikuru, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Stolica za pedikuru za klijenta. U ponudi su stolice koje imaju podešavanje po visini pomoću hidraulike ili podešavanje pomoću elektromotora. Stolica dolazi u izvedbi sa ili bez potpore za noge, kojima se može podešavati nagib kako bi se olakšao postupak tretmana. Stolice po mogućnosti dolaze i sa čašicama za namakanje noktiju kako bi se mogla izvoditi i manikura za vrijeme pedikure.
 2. Postolje za nogu i kada za namakanje noguPostolje koje drži nogu od klijenta na kojoj se radi pedikura, podesivo po visini je dostupno i sa kadom za namakanje za pripremu tretmana.
 3. Kozmetička stolica za pedikera je podesiva po visini, na kotačima za lakše pomicanje do potrebne radne pozicije i dolazi u varijanti sa ili bez naslona, te u više boja i mogućnosti završne obrade.
 4. Polica za odlaganje pribora za pedikuru na kotačima je pogodna za odlaganje svih preparata i sve opreme potrebne za tretmane lica. Polica je dostupna u raznim širinama, visini, izvedbi od metala ili drveta, itd.
 5. Lupa na kotačima za pedikuruosvjetljava područje rada pomoću normalno fluo ili LED svijetla, te omogućuje povećanje od 3-5X kako bi lakše izvodili tretman.
 6. Grijač parafinaUređaj s velikim plastičnim prostorom za grijanje voska. Temperatura se podešava pomoću termostata.
 7. Sterilizator za opremuUltrazvučni ili kvarcni sterilizator za sterilizaciju alata i opreme za pedikuru.

Ukoliko opremate salon za masažu, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Masažni stol. Dostupan u izvedbi od metala ili drveta, fiksne visine ili s mogućnošću podešavanja visine, te nagiba gornjeg i donjeg dijela tijela. Stol je moguće naručiti i s rupom za lice koja je pogodna kada se rade masaže cijelog tijela kao i nosačem za staničevinu.  Ležajevi su dostupni u više različitih boja i završnih obrada.
 2. Grijač ručnikaAparat za zagrijavanje ručnika za savršeno opuštanje vašeg klijenta.

Ukoliko opremate salon za depilaciju, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Ležaj za depilacijuDostupan u izvedbi od metala ili drveta, fiksne visine ili s mogućnošću podešavanja visine, te nagiba gornjeg i donjeg dijela tijela, kao i nosačem za staničevinu.  Ležajevi su dostupni u više različitih boja i završnih obrada.
 2. Kolica za depilaciju i vosakKolica s metalnim okvirom na kotačima. Idealna je za opremu za depilaciju. U nju stane grijač voska i sva ostala oprema potrebna za depilaciju. Sadrži 3 police za odlaganje razne opreme s dodatnim prostorom za vreću za smeće.
 3. Grijač voskaGrijači voska dostupni su kao individualni grijači za patrone, koji se mogu povezivati u seriju ukoliko postoji potreba za zagrijavanje više patrona istovremeno, kao grijači azulenskog voska ili kao uređaji koji ujedinjuju oba izvedbe.

Brendovi proizvoda

Brand