Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
Novosti Oprema za kozmetičke salone

Osnovna oprema za otvaranje kozmetičkog salona

osnovna-oprema-za-kozmeticke-salone-mikro-hr-bt

Osnovna oprema za otvaranje kozmetičkog salona

Pri odabiru opreme za vaš kozmetički salon potreban je plan ulaganja i opreme koja će vam trebati za početak rada. Na samom početku bitno je odlučiti koji dio ponude želite imati u svom salonu za vaše klijente, s koliko prostora raspolažete za potrebnu opremu i koliko djelatnika će biti zaposleno, te koliko prostora će im trebati za rad na svojem radnom mjestu.

Od moguće ponude koju možete imati u vašem salonu izdvojili bi sljedeće; tretmani lica, tretmani tijela, masaža, depilacija, pedikura, manikura, make-up, itd. 3 elementa su potrebna za izvođenje kvalitetnih tretmana, ti elementi su vaše ruke, aparat i preparat. Uz sinergiju ta tri elementa, znanje o kozmetici, vrhunsku opremu i kvalitetan preparat rezultati neće izostati.

Ukoliko se odlučite na kozmetički salon za tretmane lica biti će vam potrebna sljedeća osnovna oprema:

 1. Kozmetički stup koji sadrži lupu neophodnu za pregled lica prije, za vrijeme i poslije samog tretmana, bio to tretman mehaničkog čišćenja lica ili neki drugi tretman obnove ili njege lica, vapozon s vrućom parom za omekšavanje kože, visoka frekvencija za sterilizaciju kože, itd. Kozmetički stup može doći i u izvedbi sa policama i pretincima za odlaganje drugih aparata ili kozmetike potrebne za tretman. Prednost kozmetičkog stupa je što su svi potrebni uređaji za ovaj tretman na jednom mjestu i lako se mogu približiti do samog radnog položaja s obzirom da je stup na kotačima i pomičan.
 2. Kozmetički ležaj na kojem leži vaš klijent, ležaj je u prvom položaju pozicioniran kao fotelja kako bi se klijent lakše sjeo, nakon toga ležaj se izravna u ležeći položaj pri čemu je moguće podešavati visinu, nagib donjeg i gornjeg dijela tijela, te nagib cijelog ležaja. Ležaj dolazi u izvedbi na hidrauliku odnosno ručno podešavanje nagiba, te u električnoj izvedbi gdje se ove funkcije kontroliraju pomoću daljinskog upravljača.
 3. Kozmetička stolica za kozmetičara je podesiva po visini, na kotačima za lakše pomicanje do potrebne radne pozicije i dolazi u varijanti sa ili bez naslona, te u više boja i mogućnosti završne obrade.
 4. Polica za odlaganje kozmetike na kotačima je pogodna za odlaganje svih preparata i sve opreme potrebne za tretmane lica. Polica je dostupna u raznim širinama, visini, izvedbi od metala ili drveta, itd.
 5. Aparati za njegu, obnovu, revitalizaciju i pomlađivanje lica. U našoj ponudi možete pronaći široku paletu aparata za nekirurški lifting lica mikroamperskim strujama, obnovu kisikom, mikrodermoabraziju kristalima ili mokro/suhu dijamantnu mikrodermoabraziju, LED laser, ultrazvučne špatule za apliciranje preparata i čišćenje lica, mezoterapiju, radiofrekvenciju i još mnogo ostalih tehnologija.

Decotron M3 XP DEC28 za celulit

5.850,00  (44.076,83 kn) PDV uklj.

Kozmetički stup JML10/S

897,00  (6.758,45 kn) PDV uklj.

Ukoliko opremate salon za manikuru, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Stol za manikuru s aspiratorom za prašinuStolovi su dostupni sa ladicama za odlaganje opreme ili s policom na stolu. U ponudi su i stolovi s integriranim aspiratorom.
 2. Kozmetička stolica za kozmetičara i klijenta je podesiva po visini, na kotačima za lakše pomicanje do potrebne radne pozicije i dolazi u varijanti sa ili bez naslona, te u više boja i mogućnosti završne obrade.
 3. Stanica za nokte Fitnails – 6 funkcija u jednom uređaju. Uključuje 2 posude za namakanje ruku, aspirator s ventilatorom, lampe za sušenje laka/gela i odmorište za ruke, te uključuje i frezu za nokte.
 4. Lupa na za manikuruosvjetljava područje rada pomoću normalno fluo ili LED svijetla, te omogućuje povećanje od 3-5X kako bi lakše izvodili tretman. Lupa dolazi s elementom za montažu na stol za manikuru ili radnu površinu.

Ukoliko opremate salon za pedikuru, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Stolica za pedikuru za klijenta. U ponudi su stolice koje imaju podešavanje po visini pomoću hidraulike ili podešavanje pomoću elektromotora. Stolica dolazi u izvedbi sa ili bez potpore za noge, kojima se može podešavati nagib kako bi se olakšao postupak tretmana. Stolice po mogućnosti dolaze i sa čašicama za namakanje noktiju kako bi se mogla izvoditi i manikura za vrijeme pedikure.
 2. Postolje za nogu i kada za namakanje noguPostolje koje drži nogu od klijenta na kojoj se radi pedikura, podesivo po visini je dostupno i sa kadom za namakanje za pripremu tretmana.
 3. Kozmetička stolica za pedikera je podesiva po visini, na kotačima za lakše pomicanje do potrebne radne pozicije i dolazi u varijanti sa ili bez naslona, te u više boja i mogućnosti završne obrade.
 4. Polica za odlaganje pribora za pedikuru na kotačima je pogodna za odlaganje svih preparata i sve opreme potrebne za tretmane lica. Polica je dostupna u raznim širinama, visini, izvedbi od metala ili drveta, itd.
 5. Lupa na kotačima za pedikuruosvjetljava područje rada pomoću normalno fluo ili LED svijetla, te omogućuje povećanje od 3-5X kako bi lakše izvodili tretman.
 6. Grijač parafinaUređaj s velikim plastičnim prostorom za grijanje voska. Temperatura se podešava pomoću termostata.
 7. Sterilizator za opremuUltrazvučni ili kvarcni sterilizator za sterilizaciju alata i opreme za pedikuru.

Ukoliko opremate salon za masažu, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Masažni stol. Dostupan u izvedbi od metala ili drveta, fiksne visine ili s mogućnošću podešavanja visine, te nagiba gornjeg i donjeg dijela tijela. Stol je moguće naručiti i s rupom za lice koja je pogodna kada se rade masaže cijelog tijela kao i nosačem za staničevinu.  Ležajevi su dostupni u više različitih boja i završnih obrada.
 2. Grijač ručnikaAparat za zagrijavanje ručnika za savršeno opuštanje vašeg klijenta.

Ukoliko opremate salon za depilaciju, biti će vam potrebna sljedeća oprema:

 1. Ležaj za depilacijuDostupan u izvedbi od metala ili drveta, fiksne visine ili s mogućnošću podešavanja visine, te nagiba gornjeg i donjeg dijela tijela, kao i nosačem za staničevinu.  Ležajevi su dostupni u više različitih boja i završnih obrada.
 2. Kolica za depilaciju i vosakKolica s metalnim okvirom na kotačima. Idealna je za opremu za depilaciju. U nju stane grijač voska i sva ostala oprema potrebna za depilaciju. Sadrži 3 police za odlaganje razne opreme s dodatnim prostorom za vreću za smeće.
 3. Grijač voskaGrijači voska dostupni su kao individualni grijači za patrone, koji se mogu povezivati u seriju ukoliko postoji potreba za zagrijavanje više patrona istovremeno, kao grijači azulenskog voska ili kao uređaji koji ujedinjuju oba izvedbe.

Brendovi proizvoda

Brand