Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
Novosti Oprema za kozmetičke salone

Naša ponuda za kompletno opremanje kozmetičkog salona

ponuda za kompletno opremanje kozmetickog salona decomedical-mikro-doo-zagreb

Naša ponuda za kompletno opremanje kozmetičkog salona

U Mikro asortimanu proizvoda dostupna je kompletna oprema za Vaš kozmetički salon, salon za pedikuru, salon za manikuru, salon za masažu ili studio za sunčanje. Neovisno da li već imate uhodan posao i želite proširiti ponudu ili pokrećete novi posao i otvarate kozmetički salon, salon za pedikuru ili manikuru, salon za masažu, solarij centar, itd. naša ponuda će zadovoljiti sve vaše potrebe, i više od toga. Za sve informacije nazovite nas na 01/2313-097 e-mail info@mikro.hr ili putem kontakt forme.

Uređaji za kozmetičke salone Decomedical

U našoj ponudi možete pronaći sve od osnovne opreme za kozmetički salon poput kozmetičkih stupova sa visokom frekvencijom, vapozonom, lupom, četkicama za čišćenje i pripremu lica, iontoforezom, elektroepilacijom itd., od našeg partnera sa dugogodišnjim iskustvom Decomedical iz Italije. U ponudi su i aparati za tijelo – laser za odstranjivanje dlačica, aparat za kavitaciju, aparat za elektrostimulaciju, itd. Uređaje za kozmetičke salone Decomedical pogledajte u našoj ponudi na linku https://www.mikro.hr/brand/decomedical/

Kozmetički stup JML11/S

1.066,00  (8.031,78 kn) PDV uklj.

Aparat za visoku frekvenciju DEC20

637,00  (4.799,48 kn) PDV uklj.

Comby DEC18 kombinirani sustav

6.110,00  (46.035,80 kn) PDV uklj.

Live Spa osnovna oprema za kozmetički salon

Naš partner Live Spa iz Italije u ponudi ima široku paletu osnovne opreme za kozmetički salon, samo mali dio te opreme uključuje: stolica za kozmetičarakozmetički ležaj za tretmane lica, oprema za depilaciju, grijač voska, grijač azulena, polica za kozmetiku i polica za profesionalne kozmetičke aparate, stolica za make-upstolica za pedikurustol za manikuru, termodeka, sterilizator, itd.

Ponudu Live Spa opreme za kozmetički salon odnosno salon za masažu, salon za pedikuru ili salon za manikuru možete vidjeti na stranicama naše ponude na linku https://www.mikro.hr/brand/live-spa/.

Masažni ležaj s podešavanjem visine TAU

2.814,50  (21.205,85 kn) PDV uklj.

Stol za manikuru PAPILLON

770,00  (5.801,57 kn) 1.567,00  (11.806,56 kn) PDV uklj.

Prijenosni ležaj za masažu EASY

518,00  (3.902,87 kn) 660,00  (4.972,77 kn) PDV uklj.

Bio-Therapeutic aparati za njegu lica i tijela

Naša glavna snaga su aparati za njegu, obnovu, revitalizaciju i pomlađivanje lica. Pratimo sve svjetske sajmove, trendove i tehnologije, te ćete najnovije vrhunske aparate pronaći upravo kod nas. Od našeg dobavljača Bio-Therapeutic iz SAD-a, možemo izdvojiti aparat za nekirurški lifting lica s mikroamperskim strujama Bio-Ultimate Platinumaparat za aplikaciju kisika bt-accent AIR, aparat za mokro/suhu dijamantnu mikrodermoabraziju Bio-Hydroderm, aparat za LED terapiju i hladni laser bt-accent LED, dermapen bt-titan, ultrazvučna špatula bt-micro, ultrazvučni čistač lica bt-sonic, analizator kože bt-analyze, povećalo za pregled kože bt-zoom, aparat za nekirurški lifting lica s mikroamperskim strujama bt-nano, vizir s LED rasvjetom bt-vision, te Bio-Penta aparat koji ujedinjuje 5 tehnologija sve u jednom (mokro/suha dijamantna mikrodermoabrazija, LED terapija, mikroamperske struje, ultrazvučna aplikacija preparata i ultrazvučno čišćenje lica).

Profesionalna preparativna kozmetika u našoj ponudi dolazi opet od Bio-Therapeutica iz SAD-a kao bt-ceuticals linija kozmetike, njega kože ubrzana tehnologijom. Svi preparati iz linije su proizvedeni kako bi pospješili učinak tehnologije odnosno rezultat tretmana lica dobiven pomoću aparata ali kao i preparati koji se mogu zasebno koristiti u profesionalnoj i kućnoj njezi lica.

bt-ceuticals linija dijeli se na; Osnovna linija za pripremu lica, čišćenje i svakodnevnu njegu, Platinum linija proizvoda povezuje najnovije tehnologije sastojaka sa luksuznim hranjujućim formulama za nenadmašan učinak uz pomoć peptida, bt-cocktail odnosno intenzivni program njege kože pomoću ATP formule, Akceleratori koji se koriste kao ciljani serumi u tretmanima, Aquafuse linija ciljanih tonera za kožu, bt-infusion maske za lice, itd.

Opširnije o aparatima iz ponude Bio-Therapeutic možete pogledati na linku: https://www.mikro.hr/brand/bio-therapeutic/

Mattioli uređaji za mikrodermoabraziju i obnovu kože lica

Mattioli Engineering iz Italije je začetnik u svijetu s svojim aparatima za mikrodermoabraziju i obnovu kože lica, pomoću kristala korunda. Aparati dolaze u tri različite izvedbe ovisno o samoj snazi aparata, Aesthipeel kao ulazni model, Ultrapeel Pepita i kao najjači model koji je prikladan za korištenje od strane doktora zbog svoje snage Ultrapeel II. Ponudu uređaja za mikrodermoabraziju pogledajte na linku Aparati za mikrodermoabraziju.

Mattioli Engineering također proizvodi i aparate za dermoelektroporaciju odnosno mezoterapiju za dubinsko apliciranje preparata bez igle. Ovi aparati su dostupni u izvedbi gdje se vežu na aparat za mikrodermoabraziju ili kao samostalni aparat.

Sve aparate za dermoelektroporaciju možete vidjeti ovdje: Aparati za dermoelektroporaciju

Profesionalni solariji HAPRO Luxura

Ukoliko se odlučite na profesionalni solarij koji je odličan za zatvaranje cijele ponude njege lica i tijela, možemo vam ponuditi vrhunske solarije HAPRO Luxura iz Nizozemske sa dugogodišnjom kvalitetom i kao najprodavanije solarije na EU tržištu. Luxura solariji dostupni su kao ležeći i stojeći solariji, ovisno o vašim potrebama i veličini prostora. Kao novitet možemo vam ponuditi i HAPRO Seecret kolagen solarije.

Svi naši proizvodi i brendovi su iz EU ili SAD-a, visoke kvalitete, sa svim potrebnim CE, ISO, FDA i ostalim certifikatima i atestima. Za svu našu opremu, aparate i proizvode imamo osiguran servis, rezervne dijelove unutar i van garantnog roka, te podršku kroz rad. Sve ovo je jamstvo kako bi Vi mogli bezbrižno raditi svoj posao i biti sigurni u kvalitetu koju ste kod nas odabrali.

Više informacija o profesionalnim Luxura solarijima možete pronaći na linku: https://www.mikro.hr/kategorija-proizvoda/solarij/profesionalni-solariji/ dok opširnije informacije o Seecret kolagen solarijima možete pronaći na linku: https://www.mikro.hr/kategorija-proizvoda/solarij/kolagen-solarij/

Luxura Vegaz 9200 profesionalni solarij

35.890,00  (270.413,21 kn) 42.790,00  (322.401,26 kn) PDV uklj.

Luxura Vegaz 8200 profesionalni solarij

31.490,00  (237.261,41 kn) 40.490,00  (305.071,91 kn) PDV uklj.

Luxura X7 profesionalni solarij

19.490,00  (146.847,41 kn) 22.090,00  (166.437,11 kn) PDV uklj.
mikro_fda_peta_iso_logotipovi

Nazovite nas za više informacija

Za sve informacije kontaktirajte nas na telefon: 01/2313-097 e-mail info@mikro.hr ili putem kontakt forme.

Brendovi proizvoda

Brand