Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
Novosti Solariji

Solariji za kućnu uporabu

hapro collagen sun solarij za kucnu upotrebu mikrohr oprema solariji

Solariji za kućnu uporabu

U dobrobitima  vitamina D, sunčevih zraka i kolagena moguće je uživati i u komforu vašeg doma uz HAPRO solarije za kućnu uporabu. Solariji za kućnu uporabu sada su dostupni uz atraktivne cijene kako bi iz sigurnosti svog doma mogli uvijek imati tamnu i zdravu kožu.

Kućni solarij je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na profesionalne solarije, što omogućuje bolje iskorištavanje vašeg privatnog prostora, ali i dalje uz dovoljnu snagu i  broj lampi za savršen rezultat. Solariji dolaze uz vrhunske MaxLight lampe za sunčanje koje su i prva ugradnja u svim HAPRO Luxura solarijima za profesionalnu uporabu, te su jednostavni za održavanje i rukovanje.

Hapro Summer Glow HB175 kućni solarij

362,00  (2.727,49 kn) PDV uklj.

Hapro Innergize mobilni solarij

2.708,00  (20.403,43 kn) PDV uklj.

Hapro Topaz solarij 10/1V i 12V za kućnu uporabu

1.694,00  (12.763,44 kn) 1.954,00  (14.722,41 kn) PDV uklj.

Kućni solariji su dostupni u ležećoj izvedi kao klasičan ležeći solarij za kućnu uporabu koji sunča s donje i gornje strane tijela. Dostupni modeli u ovoj izvedbi su Hapro OnyxHapro JadeHapro Topaz, i Hapro Proline C.

U ponudi su i solariji na kotačima za sunčanje gornjeg dijela tijela, uz korištenje vašeg kreveta ili ležaja za opuštanje za vrijeme sunčanja, koji su jednostavni za pomicanje i spremanje u prostoru. Radi se o modelima Hapro Mobile SunHapro InnergizeHapro Jade i Hapro Onyx solarijima.

Dostupan je i stojeći solarij za kućnu uporabu  u obliku našeg Hapro Proline V solarija.

Kao najmanji solarij za sunčanje izdvajamo modele Hapro Summer Glow za sunčanje lica i dekoltea. Ovaj solarij je svojim dimenzijama odličan ukoliko želite lijepi ten lica uz uštedu prostora. 

Servis i održavanje

Za sve solarije i opremu u našoj ponudi imamo zajamčen servis, te dijelove u garantnom i van garantnog roka kako bi vam omogućili nesmetano sunčanje u vašem solariju. Svi Hapro solariji dizajnirani su kako bi vama omogućili jednostavno rukovanje i održavanje solarija. Svi dijelovi solarija koji zahtijevaju redovito čišćenje i održavanje ili servis, su jednostavno dostupni i u kratkom vremenu se mogu doseći.

Sve solarije za kućnu uporabu možete vidjeti ovdje: https://www.mikro.hr/proizvodi/luxura/solariji-za-kucnu-uporabu/

Brendovi proizvoda

Brand