Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness

Decolight portable DEC46P IPL za epilaciju

0,17  (1,28 kn) PDV uklj.

Prijenosna verzija aparata Decilight DEC 46, uređaja koji koristi intenzivnu impulsnu svjetlosnu tehnologiju (IPL) za progresivnu i trajnu epilaciju i druge estetske tretmane. Aparat, koristeći principe selektivne fototermolize, omogućuje razlikovanje temperature kože i folikula dlake: prva će ostati unutar granica sigurnosti, a folikul dlake će dosegnuti visoku temperaturu kako bi uništio njegovu žarulju.

6055

Description

Aparat Decilight DEC 46 koristeći principe selektivne fototermolize, omogućuje razlikovanje temperature kože i folikula dlake: prva će ostati unutar granica sigurnosti, a folikul dlake će dosegnuti visoku temperaturu kako bi uništio njegovu žarulju. Decolight je opremljen vrlo učinkovitim komadom ručke s sljedećim karakteristikama:

 • automatska identifikacija tipa kože
 • hlađenje bez potrebe korištenja drugih proizvoda
 • brzo mijenjanje valnih duljina svjetla

Sve to omogućava olakšavanje rada operatora za tretmane na velikim i osjetljivim područjima i postizanje vrlo učinkovitih rezultata u kratkom vremenu. Na zahtjev: foto stimulacija: dekolight ponovno aktivira kožu duboko, stimulirajući proizvodnju novog kolagena i poboljšavajući aspekt, teksturu i konzistenciju kože. Rezultat ovog tretmana je neposredan učinak podizanja.

Tehničke karakteristike

 • Napon: 230V (50-60 Hz)
 • Dimenzije: 65 x 30 x 90 cm
 • Težina: 35 kg
 • Osigurač: 2 x 6.3AT
 • Snaga: 1150W

Brand

Decomedical

Tvrtka Decomedical osnovana je 1967. godine. Osnivač, g. Antonio De Cola, pozicionirao je Decomedical na estetsko tržište s personaliziranom kozmetičkom linijom. Tijekom dvadeset godina, Decomedical je sve više utvrđivao svoju poziciju na tržištu. Osamdesetih godina 20. stoljeća, sin osnivača odlučio je pridružiti se Decomedicalu, dajući svoj osobni doprinos tvrtki. Od tada, Decomedical je započeo novu avanturu u svijetu ženske ljepote: projektiranje, proizvodnja i prodaja ljepote opreme za profesionalne kozmetičare. Tvrtka se kontinuirano mijenja, raste i razvija, kako u tehničkom tako i zemljopisnom smislu, otvarajući se novim tehnologijama i inozemnim tržištima. Danas, zahvaljujući tridesetogodišnjem iskustvu u tehnologiji, kvaliteti i novom planiranju realizacije i promicanja svojih aparata, budućnost Decomedicala leži u inovacijama. Tvrtka Decomedical se posvećuje dizajnu i proizvodnji opreme za ljepotu više od trideset godina, usredotočujući se na kvalitetu proizvoda i tehnološke inovacije. Visoko kvalificirani tim tehničara uključen je u stalno i precizno istraživanje najkvalitetnijih tehnologija u estetskom polju, uzimajući u obzir preporuke liječnika i stručnjaka. Aparati se strogo prate u svakom koraku njihove proizvodnje (od projektiranja do montaže raznih komponenti, a ove posljednje stvaraju i proizvode Decomedical), prema rigoroznim protokolima koji osiguravaju kvalitetu, sigurnost i funkcionalnost. Svi Decomedical aparati certificirani su s ISO 9001:2015 i 13485:2016 certifikatom što potvrđuje kvalitetu proizvoda i stručnost Decomedical tima. Zahvaljujući svojoj predanosti i suradnji svojih dobavljača, partnera i kupaca, Decomedical će nastaviti svoj poslovni put kojim uvijek želi postići najvišu razinu kvalitete u svim fazama dizajna, proizvodnje, marketinga i usluga.

Dodatna oprema

Dodatna oprema uz Decolight portable DEC46P IPL za epilaciju

 • Nastavak (AC0605)
 • Pet staklenih elektroda
 • Nastavak za rad (AC0675)
 • Nastavak (valna duljina 625mm) za epilaciju (AC0679)
 • Zaštitne naočale za operatera (AC0682)
 • Zaštitne naočale za klijenta (AC0683)
 • Stalak za elektrode of pleksiglasa (AC0652)
 • Kabel za napajanje (AC0661)

Za više informacija te najbrži odgovor na Vaša pitanja i cijene dodatna opreme, slobodno nas kontaktirajte.

Additional information

Servis i rezervni dijelovi

Za sve aparate, opremu i namještaj iz naše ponude imamo servis, sve potrebne rezervne dijelove i podršku, kako bi vaš rad bio ugodan, te vaši klijenti zadovoljni.
Svaki aparat prije uključivanja u našu ponudu temeljito se ispita kroz dulje vrijeme kako bi zadovoljio sve uvjete kvalitete i dokazao rezultate.

Kvaliteta i brend

Tvrtka Mikro d.o.o. posluje od 1992 godine, konstantno tražeći svjetske novitete i proširujući ponudu kako bi što bolje zadovoljili Vaše potrebe. Svaki proizvod, aparat ili oprema koja napusti naše poduzeće je strogo testirana i certificirana po najvišim svjetskim standardima. Sva naša oprema i aparati mogu se vidjeti i isprobati u našem showroom-u i kozmetičkom salonu DIVA PLUS u Zagrebu. 
Brendovi u našoj ponudi su isključivo iz EU i SAD-a, od provjerenih svjetskih dobavljača sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom, s kojima imamo dugogodišnju poslovnu suradnju. U našoj ponudi vrhunskih svjetskih brendova izdvajamo: TRIND za prirodan oporavak za nokte i ruke iz Nizozemske, BIO-THERAPEUTIC preparate i aparate s FDA certifikatima iz SAD-a koji su na tržištu od 1974 godine, Mattioli Engineering osnovan 1991 godine s aparatima za dermoabraziju i mezoterapiju iz Italije, isto tako s FDA i ISO certifikatima, liniju profesionalnih i kućnih solarija HAPRO Luxura iz Nizozemske osnovan 1982 godine, DECOMEDICAL aparati za lice i tijelo, te LIVE SPA liniju osnovne opreme i namještaja za salone i spa centre iz Italije s preko 40 godina iskustva.

Edukacija

Svaki aparat kupljen u Mikro d.o.o isporučen je uz sve potrebne dijelove, upute na hrvatskom jeziku i marketing materijale, te uključuje obuku od strane naših stručnjaka, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaš budući rad. U sve cijene aparata za lice i tijelo obuka je uračunata, te nema skrivenih troškova. Uz sami rad s aparatom stojimo na raspolaganju za sva pitanja o protokolima ili tehničkim detaljima.


Brand