Kompletna ponuda aparata, preparata i opreme za kozmetičke salone, SPA i wellness
Njega lica Njega ruku Novosti

Bio-Therapeutic profesionalna kozmetika i preparati za njegu lica

BT-Titan-MN-sustav-mikro-pilinga-mikro-kozmeticka-oprema-5

Bio-Therapeutic profesionalna kozmetika i preparati za njegu lica

NJEGA KOŽE UBRZANA TEHNOLOGIJOM

Bio-Therapeutic je obiteljska firma iz Seattle-a SAD i prisutni je na svjetskom tržištu u preko 35 zemalja. U srži je zapravo firma koja proizvodi tehnologiju, te kao takva je lider u korištenju napredne tehnologije na području profesionalne njege kože sve od osnutka u 1974 godini. Dok je danas najpoznatija kao začetnik mikroamperskih struja, mikrodermoabrazije, mikroeksfoliacije i ultrazvučnih tehnologija, Bio-Therapeutic bt-ceuticals® linija proizvoda donosi novi pogled u vašem kozmetičkom salonu i u kućnoj njezi vaših klijenata.

bt-ceuticals® se bazira na naših skoro 50 godina iskustva u profesionalnoj njezi kože sa svojim jedinstvenim formulama koje su osmišljene kako bi pojačale rezultate tretmana lica dobivene pomoću naših aparata, ali kao i linija kozmetičkih preparata koji se mogu zasebno koristiti.

Pozivamo Vas da predstavimo što čini liniju proizvoda bt-ceuticals® posebnom u ovom tekstu; ili posjetite našu stranicu kako bi vidjeli cijelu ponudu profesionalnih tehnologija, aparata i ostale dodatne opreme za savršene kozmetičke tretmane koji odmah daju rezultate.

bt-ceuticals® je jedini profesionalni sustav njege kože napravljen u firmi koja proizvodi medicinske aparate, registrirane od strane FDA (U.S. Food and Drug Administration) i svaka naša formula napravljena je na bazi 50 godišnjeg iskustva i inovacije na području tehnologije i njege kože. Jednako kao što je Bio-Therapeutic začetnik korištenja napredne tehnologije u sobi za tretmane, tako je naša linija za njegu kože stvorena u suradnji s vodećim kozmetičkim kemičarima i našim timom profesionalnih kozmetičara vođenih od strane Davida Suzukija.

bt-ceuticals® linija proizvoda sadrži više linija za profesionalnu uporabu, kao i liniju proizvoda koji se mogu koristi u salonima za njegu ali i od strane klijenata u kućnoj njezi.

Profesionalna preparativna kozmetika u našoj ponudi dolazi opet od Bio-Therapeutica iz SAD-a kao bt-ceuticals linija kozmetike, njega kože ubrzana tehnologijom. Svi preparati iz linije su proizvedeni kako bi pospješili učinak tehnologije odnosno rezultat tretmana lica dobiven pomoću aparata ali kao i preparati koji se mogu zasebno koristiti u profesionalnoj i kućnoj njezi lica.

bt-ceuticals linija dijeli se na; Osnovna linija za pripremu lica, čišćenje i svakodnevnu njegu, Platinum linija proizvoda povezuje najnovije tehnologije sastojaka sa luksuznim hranjujućim formulama za nenadmašan učinak uz pomoć peptida, bt-cocktail odnosno intenzivni program njege kože pomoću ATP formule, Akceleratori koji se koriste kao ciljani serumi u tretmanima, Aquafuse linija ciljanih tonera za kožu, bt-infusion maske za lice, itd.

Sve preparate i kozmetiku u Bio-Therapeutic ponudi možete pronaći ovdje: https://www.mikro.hr/proizvodi/bio-therapeutic/kozmetika/

Brendovi proizvoda

Brand